KONTAKT OSS

Tlf: 32 78 77 35

E-post: post@eventyrhytter.no

BESØK OSS

Nedre Nedmarken 24

Eventyrhytter AS

3370 Vikersund

Hvordan velge hyttestil

Eventyrhytter i mange

ulike stiler

Er det én ting som er sikkert, så er det at nordmenn elsker hyttelivet. Hyttene kan være like forskjellige som menneskene som bruker den, og denne variasjonen liker vi! Derfor tilbyr vi i Eventyrhytter mange ulike stiler på våre hytter.

 

Hvilken type hytte som er riktig for deg, avhenger av mange forskjellige faktorer. Hvor skal hytta settes opp er det på fjellet, i skogen eller ved sjøen? Ønsker du plass til å samle hele storfamilien eller vennegjengen, eller greier du deg med litt mindre plass? Er du opptatt av tradisjon eller er en moderne stil noe for deg? Hos Eventyrhytter kan du få begge deler, og det meste midt imellom. 

 

Å skaffe seg hytte er for de flesteen investering. Ikke bare i kroner og øre, men også i fritid og gode stunder. Du vet selv best hvordan ditt perfekte hytteliv kan se ut, men vi gir deg gjerne råd om hvilke løsninger som kan fungere. 

VÅRE HYTTESTILER

Oversikt over våre hyttestiler

Eventyrlig stil

Våre Eventyrlige hytter er hytter med flotte detaljer som gjør at de kunne vært tatt rett ut av et eventyr. Dette er hytter som virkelig har et eksklusivt utseende; de har bred kledning, torvtak, trerenner og alt som skal til for den rette følelsen. Du kan selv velge hvilken stil du ønsker, det første alternativet er Profilert Stil med kraftige, profilerte søyler, profilert omramming, og detaljer som mønekors og lafteknuter. Det andre alternativet er Slett Stil, med rette, kraftige stolper og omramminger. Dette er en enklere utsmykning enn profilert stil, men med det samme eksklusive preget. Velg hytta du liker, i stilen du liker!

Tradisjonell stil

Våre Tradisjonelle hytter er hytter med et enklere uttrykk, og som blir bygget på en måte som gir bedre plass på hems. Her er det fokus på å utnytte plassen best mulig, dette er arealeffektive hytter med praktiske løsninger. Hyttene har shingel på taket og enkel omramming rundt vinduene.

På de neste sidene presenterer vi hytter i stilen Tradisjon, men husk at alle hyttene kan fås i andre stiler. Bare ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med å kombinere romløsninger og stil på best mulig vis.

Moderne stil

Vi lanserer i år en helt ny serie med moderne hytter! Dette er hytter som har et moderne og tidsriktig uttrykk, med nye løsninger og spennende arkitektur. Store glassflater slipper inn mye lys og skaper luftige rom, og slipper naturen tett innpå. Her er det mange variasjonsmuligheter innen både materialvalg og funksjon, alt etter dine ønsker.

Sjø stil

Våre sjøhytter er i typisk sørlandsstil, og har det koselige preget en sjøhytte skal ha. De har profilertkledning, omramminger rundt vinduer og dører, shingel på taket og takrenner i stål. Sjøhyttene har den samme solide konstruksjonen som våre andre hytte serier, og vi tilpasser selvsagt så de passer til akkurat din tomt.