KONTAKT OSS

Tlf: 32 78 77 35

E-post: post@eventyrhytter.no

BESØK OSS

Nedre Nedmarken 24

Eventyrhytter AS

3370 Vikersund

  • PERSONVERNERKLÆRING

  • PERSONVERN ERKLÆRING

 

Personvernet ditt er viktig

 

Denne personvernerklæringen informerer deg om hvordan Eventyrhytter AS samler inn og behandler dine personopplysninger på vårt nettsted www.eventyrhytter.no

 

Vår personvernerklæring henviser til personopplysningsloven, som regulerer innsamling, lagring, registrering, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger. Det er Datatilsynet som fører tilsyn med denne loven.

Eventyrhytter AS ved daglig leder er ansvarlig for behandling av persondata. I de tilfeller dette er delegert, gjelder dette kun håndtering og ikke selve ansvaret.

 

Følgende informasjon hentes inn hos oss:

 

Nettsted:

Eventyrhytter AS samler opplysninger om besøkende på nettstedet. Formålet med dette er å forbedre og videreutvikle nettstedet, slik at brukeropplevelsen og funksjonaliteten blir optimalisert. Disse opplysningene gir svar på hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som blir mest besøkt, varighet av besøket, hvor brukerne kommer fra og hvilke enheter som blir bruk. Vi er opptatt av å ivareta personvernet til alle besøkende på nettstedet, så vi benytter kun Google Analytics for å analysere informasjonen. Denne informasjonen blir ikke delt med andre, og kan ikke spores tilbake til den enkelte bruker. Informasjon som samles inn av Google Analytics lagres på deres server og er underlagt Googles retningslinjer for personvern og retningslinjer for cookies.

 

Kontaktskjema:

Ved bruk av kontaktskjema og bestilling eller nedlasting av katalog blir informasjon om navn, adresse, e-post, telefonnummer og tilleggsopplysninger lagret på vår server. Informasjonen blir kun tilgjengelig for våre ansatte som benytter dette for å kunne sende ut katalog, eventuell kontakt og intern markedsundersøkelse.

Ønsker du nærmere opplysninger om hvilke opplysninger vi har lagret, eller ønsker at opplysninger skal bli slettet, kontakt post@eventyrhytter.no