KONTAKT OSS

Tlf: 32 78 77 35

E-post: post@eventyrhytter.no

BESØK OSS

Nedre Nedmarken 24

Eventyrhytter AS

3370 Vikersund

TILSALGS

Prosjektert hytte Søre Vorsetvaten "Huldra"

Prisantydning:

4 790 000.-

Omkostninger:

Eventuelle omkosninger vil tilkomme.

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

1 375 m2

Soverom:

3 stk.

Bruttoareal:

BYA 104,4 m2

Byggeår:

2024

Selger

Jan Vegard Brenna

E-post:

janvegard@eventyrhytter.no

Tlf:

91 35 66 55

Her finner du oss

EventyrHytter AS

Nedre Nedmarken 24

3370 Vikersund

 

Tlf: 32 78 77 35

 

 

E-post: post@eventyrhytter.no

BELIGGENHET

Drømmer du om den gode hytteopplevelsen på vakre Vegglifjell, er Søre Vorsetvatn stedet for deg. Enten du vil ha panoramautsikt mot majestetiske fjell, se utover fjellvannet som glitrer i sola, eller være en del av kulturlandskapet med den gamle setervollen. Søre Vorsetvatn er et tomtefelt med unik beliggenhet rett ved fjellvann og setervoll på 860 moh. Det er et lite felt med 12 store og solrike tomter som ligger innerst på Vorset, Søre Vegglifjell. Tomtene ligger naturlig spredt og det blir god avstand mellom hyttene. Her kan du finne fjellets ro med nydelig utsikt og lang solgang.

Beskrivelse

Lekker prosjektert familiehytte med gode løsninger på stor utsiktstomt på 1375 m² i stille og rolig hytteområde. Hyttetypen Huldra med bya på 104,4m2 har gode løsninger og en stor overbygget terrasse, hvor dagene kan nytes ute uansett om været er lunefullt. I det store allrommet er det plass til å samle familie og venner rundt middagsbordet til hyggelige måltider sammen. Tre soverom og en romslig bod gir plass til alt man trenger for deilige dager på hytta. Vi har flere modeller, se www.eventyrhytter.no, se feks. Aukrustkoia 4 med BYA 50,5 til 3.640.000,- Ta kontakt for en hyggelig hytteprat, så finner vi sammen hytta som passer for akkurat deg. Høy standard, utvending og innvendig overflatebehandling hvor farge kan velges av kjøper ihht til standard utvalg. Sorte eller grå vinduer og dører, 1 stavs eikegulv, sorte brytere og kontakter, opplegg for EL-bil lader. Kjøkken i valgfri farge med hvitevarer. Bad med valgfrie veggplater fra Fibo.

Meld din interesse, så tar vi kontakt innen kort tid

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen

fasiliteter

TURSTIER

Fra tomtefeltet kan du gå rett ut i uberørte naturområder fra hytta. Det er også mange merkede turstier.

SKILØYPER

Vinterstid går langrennsløypene rett forbi tomtefeltet. Dermed er Søre Vorsetvatn er et godt utgangspunkt for å teste ut de over 100 km med preparerte skispor Vegglifjell har å by på. Når du skal ut på skitur har du 3 retninger å velge mellom og du slipper å gå samme runden hver gang. Så det er bare å spenne på seg skiene og traske i vei rett fra hytta.

SKIANLEGG

Er du glad i alpint, så er det kun 30 min til Veggli Skisenter og litt over en time til større skianlegg i Kongsberg eller Uvdal.

BADEPLASSER

Det er også en flott aktivitetspark for barn og badeplass.

FISKE

Det er over 20 fjellvann på Søre Vegglifjell å fiske i. Søre Vorsetvatn er et av mange koselige fiskevann hvor du kan fange din egen ørretmiddag.

TUROMRÅDER

Fra tomtefeltet kan du gå rett ut i uberørte naturområder fra hytta. Det er også mange merkede turstier.

SERVERING

Veggli Vertshus tilbyr matservering.

BUTIKK

Veggli sentrum ligger ca 13 km unna / kun 15 min med bil. Der finner du Vegglisenteret med daglivarehandel, bakeri, sportsbutikk og blomsterbutikk med interiør. I tillegg har sentrum også byggevarehus, Felleskjøpet og bensinstasjon