KONTAKT OSS

Tlf: 32 78 77 35

E-post: post@eventyrhytter.no

BESØK OSS

Nedre Nedmarken 24

Eventyrhytter AS

3370 Vikersund

Eventyrlig

Kongsgård

Kongsgård er en storstue som rommer de fleste hyttedrømmer! Her kan storfamilien eller vennegjengen samles til lange måltider og kos foran peisen. Den romslige stue- og kjøkkenløsningen på hele 55 kvadratmeter har store vinduer som slipper naturen tett innpå, og utgang til delvis overbygget terrasse. Oppstua har en stor hemsestue med panoramavinduer hvor man kan lene seg tilbake og nyte utsikten. Eller kanskje dette blir barnas favorittrom? Hytta inneholder også fire soverom, innvendig og utvendig bod, to bad, badstue og hall. Et hyggelig inngangsparti med dobbel inngangsdør ønsker velkommen til det gode hyttelivet!

BYA: 124,9 m2.

Hems: 39,7 m2

Gesims: 5,1 lm

Møne: 6,3 lm

Bad: 2 stk.

Soverom: 4 stk.

Utvendig oppført

Komplett leveranse av prefabrikkerte veggelemen-ter, designelementer, ytterdører, vinduer og alle utvendige materialer ferdig oppført ifølge leveran-sebeskrivelsen. Ingen innvendige materialer eller arbeider er medregnet.

Snekkerferdig

Som elektroklart, men her er det også med innvendig ubehandlede furupaneler, listverk, foringer, innerdører og trapp der det er hems eller oppstue. OSB-plater på gulv på hems og oppstue. Alt ferdig oppført.

Elektroklart

Komplett leveranse av prefabrikkerte veggelemen-ter, designelementer, ytterdører, vinduer og alle utvendige materialer ferdig oppført. Innvendig er bindingsverket til alle vegger montert, alt er ferdig lektet, isolert og plastet, klart for elektriker og rørlegger. Resterende innvendige materialer eller arbeider er ikke medregnet..

Nøkkelferdig

Komplett leveranse av prefabrikkerte veggelemen-ter, designelementer, ytterdører, vinduer og alle utvendige materialer ferdig oppført. Innvendig leveres hytta komplett med furupaneler, 1-stavs eikeparkett, kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, flise på bad og i entré, peisovn og stålpipe, vvs-arbeider og elektro-arbeider.

FERDIGSTILLELSE

Ulik grad av ferdigstillelse

Utvendig oppført, nøkkelferdig eller noe midt imellom? Eventyrhytter kan tilby hytter i ulik grad av ferdig-stillelse. Graden av ferdigstillelse gjenspeiler seg i prisen.

Andre har også sett på disse hyttene

  Andre har også sett på disse hyttene

Sett ditt eget preg på hytta, Se vårt store utvalg av interiørpakker og eksteriørpakker.