Eventyrhytter

Tradisjonshytter

Sjøhytter

Tre valg tusen muligheter!

Alle hyttemodellene kan selvfølgelig leveres i de forskjellige stilene. Finner dere ikke den hytta som passer, tilpasser vi gjerne hytta akkurat slik dere ønsker. Kanskje dere har en helt spesiell drømmehytte? Da må dere gjerne ta med ideen til oss så kan vi sammen helt sikkert tegne og levere akkurat den hytta du ønsker deg. Kundetilpassede hytter har selvfølgelig samme prisnivå som våre øvrige hyttemodeller.

Tradisjonshytter

 Dette er den første hytta i tradisjonsserien, som har en enklere profilering enn eventyrhyttene våre. Her finner du et romslig fellesområde, to soverom nede, to soverom oppe og en loftstue som blir barnas favoritt. Praktiske ute- og inneboder for lagring av alt utstyr en aktiv familie trenger.  
 Denne er lik innvendig som Tradisjon 1, men den er litt bredere, noe som gir en større utebod og en større uteplass. Eget takutstikk over inngang og utebod.  
 Kompakt og fin hytte på ett plan som inneholder alt du trenger! Her finner du felles stue- og kjøkkenområde, to gode soverom, bad og bod. Store vinduer i stua gjør hytta lys og luftig.  
 Flott hytte med store vinduer fra gulv til tak som inviterer naturen rett inn i stua. Her kan man senke skuldrene og kjenne roen senke seg. Tre soverom nede i tillegg til hems gjør det enkelt å få venner på hyttebesøk, eller kanskje loftstua blir barnas favorittsted.  
  Tradisjon 5 består av to soverom, bad og et hyggelig stue- og kjøkkenområde. Hytta har også en stor og praktisk utvendig bod – perfekt for den aktive familien. 
 Denne hytta er noe utenom det vanlige! En moderne vri på det tradisjonelle gir et spennende uttrykk, og her kan du nyte utsikten gjennom de store vinduene imens du koser deg foran peisen. Hytta har hele fem soverom, tre nede og to på den tøffe hemsen. Så her kan du invitere både familie og venner!  
 Stor familiehytte med fleksibilitet og rom til å nyte herlige dager på hytta! Hovedplanet rommer tre soverom, gang, bad, teknisk rom/wc, og en åpen stue- og kjøkkenløsning. En romslig hems gir mulighet for mange ekstra sengeplasser, i tillegg til en stor loftstue.  
 Kombinasjonen av treverk, stein og glass gir Tradisjon 8 et eksklusivt uttrykk. I enden av stua blir peisen et blikkfang som familien naturlig samles rundt. Det store stue- og kjøkkenområdet innbyr til lange måltider og gode samtaler rundt bordet. Tre soverom nede og hems med både loftstue og ekstra soveplasser gir deg plassen du trenger.  
 Panoramavinduer i front gir deg en storslagen utsikt og hilser naturen velkommen inn. Fra hemsen er det åpent ned, noe som gjør at du kan nyte utsikten også herfra. Hytta har tre lune uteplasser, med utgang fra stue, kjøkken og soverom, her kan morgenkaffen nytes der det passer best.  
  En romslig hytte på ett plan med gode løsninger. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er et naturlig samlingspunkt, her er det plass til alle. Hytta inneholder også tre soverom, bad, wc, entré, og innvendig og utvendig bod. Store uteplasser lar dere nyte dagene utendørs. 
 Tradisjon 11 er en flott hytte med tradisjonell oppstue. Den har et stort og hyggelig stue- og kjøkkenområde, med god plass til langbord. Praktisk løsning med to soverom, bad og eget vaskerom nede, og loftstue, soverom og bad oppe. Utgang til uteplasser både oppe og nede.  

Fant dere ikke den hytta dere ønsket dere? Kanskje dere har en helt spesiell drømmehytte? Ta i så fall med ideen til oss så kan vi sammen helt sikkert tegne og levere akkurat den hytta dere ønsker dere!

- Bestill vår Hyttekatalog