Eventyrhytter

Tradisjonshytter

Sjøhytter

Tre valg tusen muligheter!

Alle hyttemodellene kan selvfølgelig leveres i de forskjellige stilene. Finner dere ikke den hytta som passer, tilpasser vi gjerne hytta akkurat slik dere ønsker. Kanskje dere har en helt spesiell drømmehytte? Da må dere gjerne ta med ideen til oss så kan vi sammen helt sikkert tegne og levere akkurat den hytta du ønsker deg. Kundetilpassede hytter har selvfølgelig samme prisnivå som våre øvrige hyttemodeller.

Sjøhytter

  En koselig sjøhytte med romslig stue- og kjøkkenløsning. Store vinduer i stua lar deg nyte utsikten til sjøen og naturen rundt. Hytta inneholder også hall med trapp, bad og innvendig bod nede, og to soverom og praktisk loftstue oppe. 
  Her kan du nyte lange, lyse sommerkvelder på den store, overbygde terrassen. Hytta er innholdsrik med felles stue- og kjøkkenløsning, entré med plass til garderobe, tre soverom, bad, wc og praktisk innvendig bod med plass til alt en aktiv familie trenger. 
 En romslig sjøhytte over to etasjer med plass til storfamilien! I første etasje finner du åpen stue- og kjøkkenløsning på over 40 kvadrat, hall med trapp, bad og innvendig bod. I andre etasje er det hele fire soverom og en deilig loftstue som gir barna et eget sted til lek og kos.  
 Portør er en litt mindre modell av Lyngør, med gode løsninger og alt man trenger i en hytte. Tre soverom, hall, bad og bod i tillegg til hyggelige fellesarealer. Store vinduer gjør hytta lys og luftig, og en deilig overbygget terrasse lar deg nyte sommerdagene til fulle.  

Fant dere ikke den hytta dere ønsket dere? Kanskje dere har en helt spesiell drømmehytte? Ta i så fall med ideen til oss så kan vi sammen helt sikkert tegne og levere akkurat den hytta dere ønsker dere!

- Bestill vår Hyttekatalog