Eventyrhytter

Tradisjonshytter

Sjøhytter

Tre valg tusen muligheter!

Alle hyttemodellene kan selvfølgelig leveres i de forskjellige stilene. Finner dere ikke den hytta som passer, tilpasser vi gjerne hytta akkurat slik dere ønsker. Kanskje dere har en helt spesiell drømmehytte? Da må dere gjerne ta med ideen til oss så kan vi sammen helt sikkert tegne og levere akkurat den hytta du ønsker deg. Kundetilpassede hytter har selvfølgelig samme prisnivå som våre øvrige hyttemodeller.

Eventyrhytter

 Velkommen til Askeladden! Her finner du en romslig hall og en stor stue med plass til langbord hvor hele familien kan samles. I oppstua  er det to soverom og loftstue, så her kan barna boltre seg uten å forstyrre de voksne, eller at de voksne forstyrrer leken! Ei flott hytte med et tradisjonelt uttrykk.  
  Dette er en litt større modell av Askeladden 1, med større stue og stor overbygget terrasse. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygget uteplass hvor morgenkaffen kan nytes i ro og fred. Soverommene ligger tilbaketrukket i motsatt del av hytta, så her kan man trekke seg tilbake om man ønsker en tidlig kveld. 
 Den største av Askeladden-hyttene! Smart planløsning med store, gode rom og særdeles romslig stue/kjøkken på over 50 kvadratmeter. Oppstue med hele tre soverom og loftstue. Store vinduer i stua inviterer naturen inn, og man kan nyte utsikten fra sofakroken. 
 Askepott er en tradisjonsrik hytte med god planløsning. Med oppstue er det plass til loftstue og ekstra sengeplasser. Utgang til overbygget uteplass fra hovedsoverommet og stua. Skjermet inngangsparti som inviterer inn, og profilerte detaljer som gir hytta et flott uttrykk. 
 Attraktiv familiehytte på ett plan med stor overbygget terrasse. Her kan dagene nytes ute uansett om været er lunefullt. I det store allrommet er det plass til å samle familie og venner rundt middagsbordet. Tre soverom og en romslig bod gir plass til alt man trenger for deilige dager på hytta.  
 Dette er en tradisjonell hytte med en meget smart og praktisk planløsning. Her er det en hyggelig stue- og kjøkkenløsning, hvor familien kan slappe av etter en fjelltur og kjenne roen senke seg. Den har tre gode soverom, bad og en romslig entré med plass til garderobe.  
 Blåmann 2 er like stor som Blåmann 1, men har i tillegg en god overbygget terrasse. Innvendig er det gjort plass til en bod i entréen, hvor man enkelt kan lagre ski og annet utstyr man trenger til aktive dager på fjellet.  
 Med store vinduer kommer naturen rett inn i stua, og i det store allrommet kan både familie og venner inviteres til en hyggelig kveld rundt spisebordet. Hytta har både innvendig og utvendig bod med plass til alt en aktiv familie trenger, og en egen soveavdeling med tre soverom. Hems med ekstra sengeplasser er perfekt når du får venner på hyttebesøk.  
 Tradisjonsrik hytte med god løsning og stor hems! Den store hemsen kan inneholde mange soveplasser, eller brukes som tumleplass for familiens unge som garantert vil trives her. Overbygget uteplass som gir ly på dager hvor været ikke er strålende.  
 Det flotte stue- og kjøkkenområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i Haglebu! Store vinduer i stua lar lyset flomme inn, og man kan kjenne skuldrene senkes. Hemsen kan brukes til ekstra sengeplasser, eller om man heller vil ha loftstue. Ditt valg!  
 Innholdsrik hytte som viser norske byggetradisjoner på sitt beste. Stor kombinert stue- og kjøkkenløsning som samler familien til peiskos og hyggelige måltider. Romslig oppstue med loftstue og to soverom gir ekstra plass, og mulighet for to sosiale soner. Dobbel terrassedør ut fra stua til lun og god uteplass.  

Revenka

 Hytte på ett plan med en smart planløsning som har en fin, åpen løsning mellom stue og kjøkken. Tre soverom og bad med badstue gjør dette til en attraktiv familiehytte. Utvendig bod med plass til ski, fiskeutstyr eller det du måtte ønske.  
 Her finner du gode løsninger inne, kombinert med en stor, overbygget uteplass på flere sider av hytta. Her kan du virkelig nyte påskesola! Hyggelig kjøkken- og stueområde, tre soverom, innvendig bod og bad med badstue gjør dette til ei innholdsrik hytte.  

Rødhette-2

 Som sin søstermodell Rødhette 1 har også denne stor, overbygget uteplass på flere sider. Forskjellen er at denne modellen har hems med to soverom og loftstue. I første etasje er det her to soverom, og kjøkken og stue har fått mer plass. En romslig utebod er også med. Et godt valg for en stor familie!  
 Ei prinsesse verdig! Fantastisk hytte med romslig planløsning, der det store allrommet innbyr til god mat og gode samtaler. En stor hall, et stort soverom, bad og innvendig bod finner du nede, og i oppstua finnes to soverom og loftstue. Her finner alle sin favorittplass!  
 Tempelseter består av to soverom, en romslig hall, bod, bad, wc og et stort fellesområde med stue og kjøkken. Store vinduer i stua lar naturen komme inn, her kan du nyte det gode hyttelivet.  
 En virkelig vakker hytte, med store vindusflater og en form som gir rikelig med lys og luft til fellesarealene. Her kan du senke skuldrene og puste ut i en ellers hektisk hverdag. To soverom i første etasje og to på hemsen gir godt med sengeplasser, og loftstue gir ekstra fleksibilitet. Store, lune uteplasser.  
 Trollborgen er en spesiell hytte som skiller seg ut med de høye vinduene i front. Her kan du sitte inne og se på snødekte fjelltopper imens du koser deg med en kopp kakao. Hytta gir et luftig uttrykk da det er åpent ned over stuedelen. Hytta har stor loftstue, fire soverom og bad med badstue.  
 Innholdsrik hytte med hems som har det meste. Stor stue og stort kjøkken, fire soverom og loftstue. Bad med badstue er også fristende etter en dag i bakken. Overbygget og lun uteplass gir mulighet til utekos uansett vær.  
  Hytte over ett plan med overbygget inngangsparti og gode løsninger. Kombinert stue- og kjøkkenløsning og to gode soverom gjør denne til et godt valg for et par eller en liten familie. 
 Stilsikker hytte med plass til storfamilien. Her finner du to soverom nede og to oppe, og en stor loftstue hvor barna eller ungdommene kan få sitt fristed. Perfekt når de har venner på hyttebesøk. Lunt, overbygget inngangsparti, og utvendig og innvendig bod for alt en aktiv familie trenger!  
 Med over 37 kvadratmeter stue- og kjøkkenløsning er det god plass til hyttekos i denne hytta. Tre soverom på rekke og rad gir mange soveplasser til familie eller venner. Bad, WC og stor bod gjør dette til en hytte som passer de fleste.  
 Trollungen 1 er en plasseffektiv hytte på like under 50 kvm bruksareal. Her finner du to gode soverom, bad, gang, praktisk innebod, og en åpen stue- og kjøkkenløsning som føles åpen og luftig med store vinduer i stua. Her er alt man trenger!  
 En større variant av Trollungen 1, som har tre soverom nede i tillegg til et lyst og hyggelig stue- og kjøkkenområde. I tillegg har hytta en praktisk hems med plass til ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på tur!  
 Peisen er et blikkfang når man kommer inn i stue- kjøkkenområdet, her kan man samles til peiskos og likevel nyte naturen gjennom de store vinduene. To soverom nede og soveplasser på hemsen gir deg mange muligheter. Eller kanskje du heller vil ha loftstue? Valget er ditt.  
 Ei praktisk hytte med gode løsninger, med god plass til langbord hvor hele familien kan samles til hyggelige måltider. Ett soverom nede, og to gode soverom oppe. En fin loftstue gir barna et eget sted å være.  
 Her kommer du inn i en romslig hall med trapp opp til annen etasje, og du finner to soverom nede og to oppe. Oppe finner du også en stor og god loftstue, bod og wc. Store vinduer i stua gjør at naturen kommer tett på.  
 Tyrihans 3 er en praktisk og pen hytte med spennende planløsning. Spiseplassen binder stue og kjøkken sammen, og de store vinduene gir rikelig med lys og luft til fellesarealene. Hytta har ett soverom nede og to oppe, i tillegg til en romslig loftstue.  
  En gjennomtenkt og kompakt hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte. Romslige stue- og kjøkkenarealer, et stort bad og en praktisk innvendig bod nede, og tre soverom, gang, bod og wc oppe. Et godt valg! 
 
Den største av Askeladden-hyttene! Smart planløsning med store, gode rom og særdeles romslig stue/kjøkken på over 50 kvadratmeter. Oppstue med hele tre soverom og loftstue. Store vinduer i stua inviterer naturen inn, og man kan nyte utsikten fra sofakroken.
 

Fant dere ikke den hytta dere ønsket dere? Kanskje dere har en helt spesiell drømmehytte? Ta i så fall med ideen til oss så kan vi sammen helt sikkert tegne og levere akkurat den hytta dere ønsker dere!

- Bestill vår Hyttekatalog